Organizujete događaj?

PORTAL SA NAJVEĆOM BAZOM HOTELA, KONGRESNIH CENTARA I EVENT PROSTORA U REGIONU JUGOISTOČNE EVROPE!

*Odaberite Hotel ili Event prostor i ukucajte ključnu reč

Hoteli

Courtyard Belgrade City Center

Otkrijte Courtyard Belgrade City Center Hotel u strogom centru Beograda. Naša lokacija pruža lak pristup najpopularnijim gradskim atrakcijama, uključujući Narodni muzej, Knez Mihailovu ulicu, Narodno pozorište, Kalemegdansku tvrđavu i Štark arenu. Prijaće vam predah od dnevnih aktivnosti u Credo restoranu i baru, uz ukusan obrok i ručno rađenim koktelima. Naše prostrane sobe nude udobno utočište medju plišanim jastucima. Besplatan WIFI, LCD TV i zvučno izolacija će vam prijati. Dozvolite nam da pretvorimo poslovno ili privatno okupljanje u posebnu priliku u našim salama ili restoranu, obezbeđujući prirodno svetlo i privatnu terasu. Šta god da je razlog vaše posete, dozvolite Courtyard Belgrade City Center Hotelu da vam pruži iskustvo vredno pamćenja.

BROJ SOBA
114
BROJ SALA
3
NAJVEĆA SALA
40

Harmonia Hotel by Dukley

Hotel Harmonija by Dukley, sa 44 moderne i prostrane sobe i apartmana, pruža savršeno okruženje za rad i odmor. Nalazi se na samo korak od raznih prostora za događaje i živopisne atmosfere Budve, ali svaki kutak hotela pruža mesto za opuštanje nakon produktivnog dana.

BROJ SOBA
44
BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
150

Dukley Hotel and Resort

Smešten u srcu Jadranske obale Crne Gore, luksuzni kompleks Dukley Gardens pruža izuzetan komfor i mir u živopisnom centru Budvanske rivijere. Ovaj jedinstveni rizort na obali mora nudi bogat izbor smeštajnih kapaciteta i usluga koje su savršeno prilagođene kako za poslovne tako i za turističke posete.

BROJ SOBA
170
BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
150

Mövenpick Zagreb

Mövenpick Zagreb je premium lifestyle hotel smešten u modernoj poslovnoj zoni hrvatske metropole. Nadahnut inovacijom i najvećim svetskim izumiteljima, Mövenpick Zagreb ujedinjuje švajcarski kvalitet i hrvatsku uslužnost. Hotel nudi vrhunski smeštaj u 104 ukusno dizajnirane sobe i apartmana koji su opremljeni najsavremenijom tehnologijom i raznim drugim modernim sadržajima, uključujući ekološki prihvatljivu kupaonsku kozmetiku te Mövenpick kafu i čaj. Nikola’s Restaurant & Bar, inspirisani Nikolom Teslom, jedva čekaju da vas ugoste kako biste se mogli udobno smestiti, opustiti i uživati u fuziji najfinijih ukusa. Osim opcije garažnog ili vanjskog parkinga, hotel raspolaže i punjačima za električna vozila.

BROJ SOBA
104
BROJ SALA
3
NAJVEĆA SALA
80

Apart hotel & SPA Queen of Zlatibor

Hotel Queen of Zlatibor predstavlja vrhunsku destinaciju na Zlatiboru, čarobnoj planinskoj regiji Srbije. Sa četiri zvezdice i pažljivo osmišljenim sadržajem, naš hotel je pravo mesto za one koji traže nezaboravan boravak okružen elegancijom i prirodnom lepotom.

BROJ SOBA
150
BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
150

Hotel Nobel Palace

Dobrodošli u Hotel Nobel Palace, destinaciju za savršen spoj komfora i praktičnosti u centru Beograda. Hotel je smešten na samo 10 minuta hoda od istorijskog centra grada i predstavlja odličan izbor kako za poslovna putovanja, tako i za turističke posete. Sa 120 elegantno opremljenih soba, vrhunskim sadržajima i besprekornom uslugom, Hotel Nobel Palace obećava nezaboravan boravak u jednom od najbrže rastućih gradova jugoistične Evrope. Sve sobe su opremljene besplatnim Wi-Fi internetom, LCD TV-om, Airplay sistemom, aparatom za kafu i čaj, fenom i elektronskim sefom. Od standardnih soba do specijalno prilagođenih soba za osobe sa posebnim potrebama, hotel obezbeđuje komfor za sve goste.

BROJ SOBA
120
BROJ SALA
3
NAJVEĆA SALA
70

Event Prostori

Hotel Miramare

Heritage hotel Miramare, izgrađen 1906. godine i potpuno renoviran 2021. godine, savršen je za Vaš luksuzni beg na jadranskoj obali. Smešten na samoj obali mora u centru šarmantnog grada Crikvenice, samo nekoliko koraka od peščanih plaža, pruža vrhunsko mesto za opuštanje uz poštivanje vekovne ugostiteljske tradicije. Osetite srce grada dok gledate u duboko plavo more. Uživajte u mirnom ambijentu našeg restorana u kojem možete osetiti i mirisati Mediteran. Gde će poštovanje prema hrani, pažljivo odabranim sezonskim i lokalnim namirnicama i velika pažnja detaljima sigurno zadovoljiti sva Vaša osećanja. Razmazite se u Spa centru! Odaberite svoj omiljeni wellness tretman, opustite se u parnom kupatilu i sauni. Užitak opuštanja upotpunjuju bazen i jacuzzi s pogledom na more, relax zona i fitness soba.

BROJ SALA
2
NAJVEĆA SALA
300

Festivalna dvorana Bled

Kongresni centar Bled se može pohvaliti odličnom lokacijom uz samu obalu Bledskog jezera, u samom srcu grada. Sa 484 sedišta, to je najveća kongresna sala na Bledu i odlično mesto za veće korporativne, naučne i vladine sastanke, kao i kulturne i zabavne događaje. Pored glavne amfiteatarske sale, Kongresni centar ima tri odvojene sobe i veliki foaje, sve sa obiljem prirodnog dnevnog svetla i pogledom na jezero.

BROJ SALA
6
NAJVEĆA SALA
484

Plaza bar Conference & Events

Plaza Bar Event Space Plaza bar Conference & Event space se nalazi na 7. spratu zgrade VIG Plaza - jedne od najsavremenijih „pametnih“ zgrada u Beogradu. Kompletno renovirana u skladu sa najvišim svetskim standardima, event sala pruža idealne uslove za vašu privatnu proslavu, nezavisno od vremenskih prilika. Zidovi sale su stakleni i obezbeđuju obilje prirodne svetlosti uz pogled na Ušće, Kalemegdan, Beograd na Vodi i Gardoš. Zbog pozicije sale, poseban utisak na goste ostavlja zalazak sunca kao i pogled na grad tokom večernjih sati. Profesionalno osoblje je na raspolaganju da učesnicima događaja obezbedi prijatan doživljaj uz vrhunsku uslugu.

BROJ SALA
2
NAJVEĆA SALA
180

Event centar Kovačević

Event centar Kovačević je savremeni, multifunkcionalni kongresni centar koji se prilagođava svim potrebama i zahtevima. Nalazi se u okviru Vinske kuće Kovačević, rasprostranjen na 300 kvadratnih metara i pruža mogućnost organizacije konferencija, timbildinga i najrazličitijih događaja po najvišim standardima. Prostran i moderan ambijent, organizatorima pruža organizacionu, tehničku i ketering podršku. WiFi Internet u sali; Prostor za kafe pauze; Dnevna svetlost u sali. Potpuno novi, sofisticirani kongresni prostor kojim dominiraju neutralne boje, čini jedna sala koja ima izlaz na prostran balkon sa predivnim pogledom na Frušku goru i garantuje najbolje okruženje za osveženje i nadahnuće.

BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
160

Hotel Eden

Hotel Eden smješten je na rubu jedinstvenog i prekrasnog stogodišnjeg parka prirode, Zlatnog rta - Punta Corrente, a sa svojom dugogodišnjom tradicijom zadovoljit će zahtjeve svakog gosta. Odmor u hotelu Eden, koji je kategoriziran sa 4 zvjezdice i koji se smatra svojevrsnim simbolom rovinjske turističke ponude, omogućit će gostima spoj dviju krajnosti: opuštanje u spokojnom, zdravom i ničim pomućenom snu ili šaroliku zabavu nadohvat ruke.

BROJ SALA
4
NAJVEĆA SALA
200

Hilton Conference and Event Center Zagreb

Kongresni centar na 8. sprat prostire se na 800 kvadratnih metara s panoramskim pogledom na celi grad, što ga čini idealnim mestom za kongrese, sastanke i razne evente. U sklopu kongresnog centra nalazi se pet prostranih multifunkcionalnih dvorana koje mogu ugostiti događanja do 600 osoba. Opremljene su suvremenom tehničkom opremom koja uključuje razglas, vrhunsku rasvetu, projektore, platna, pozornicu, mikrofone, brzi internet i profesionalnu tehničku podršku. Pet dizajnerski osmišljenih dvorana tehnički je suvremeno opremljeno, a strop visine pet metara te staklene stiene koje ih okružuju, stapaju celi prostor s veličanstvenim pogledom na katedralu i grad Zagreb. Prostor je moguće transformirati za potrebe manjeg događanja ali i velikog s mnogo učesnika.

BROJ SALA
5
NAJVEĆA SALA
679