DOZVOLITE NAM DA ZAJEDNO OBELEŽIMO BITNE TRENUTKE
680x700

Restoran Bulać

ima porodičnu

tradiciju

Kafanu je 1965 godine osnovao Svetozar Janković, koji je oduvek bio čuven pod nadimkom Bulać po kome je objekat i dobio ime. Kafana Bulać je bila prva privatna kafana sa tamburašima izvan Novog Sada.

Izdvajamo iz
ponude

Meni 1

  • U pripremi. Hvala Na razumevanju.

Meni 2

  • U pripremi. Hvala Na razumevanju.

Za ostale menije molimo Vas da nas kontaktirate. Menije takodje prilagodjavamo Vašim potrebama.

Organizujemo:

Poslovne

Ručkove

Uz prijatan ambijent, vrhunsku kuhinju i ljubaznost osoblja, skoro sa sigurnošću možemo reći da će Vaš poslovni ručak, biti uspešan.

Venčanja i

krštenja

Želite da Vaše venčanje bude onako kako ste Vi planirali, obratite se nama i zaboravite na probleme oko organizacije Vašeg najsrećnijeg dana, prepustite nama obaveze i uživajte.

Rodjendanske

proslave

Rođendan, svi ga nestrpljivo svake godine isčekujemo. I onda kada dođe taj dan, mnogi od nas su u trci sa vremenom da sve organizuju. Zbog toga smo mi tu, da Vam pomognemo u organizaciji Vašeg omiljenog dana, dana kad ste rodjeni, da ga proslavite bez stresa i jurnjave za onim savršenim.
Raj za mališane

„Dečije igralište

U sklopu restorana nalazi se i predivan vrt sa dečijim igralištem koje će obradovati svakog mališana 🙂

Restoran Bulać se nalazi u tipičnom vojvođanskom ambijentu, udaljen samo 6 km od centra Novog Sada, na starom putu za Suboticu. Okružen salašima i pogledom na beskrajnu Vojvođansku ravnicu nudi mirno utočište od gradskog života.

Bašta restorana Bulać
Dobrodošli
Restoran je namenjen za održavanje privatnih,malih intimnih ili velikih porodičnih slavlja kao i za obeležavanje značajnih datuma u radu vaših preduzeća uz prisustvo brojnih gostiju. Nama možete u potpunosti prepustiti organizaciju svadbi, rođendana, krštenja, maturskih večeri, godišnjica mature,godišnjica braka…