Одмор у тишини природе

Добродошли у Милогошће – сеоски туризам

Удахните Природу! Село Мионица - оаза нетакнуте природе, тишине, чистог планинског ваздуха и здраве хране. Пробудите се у кући за одмор уз потпуни конфор.
Одморите се на селу, у пријатном, традиционалном српском, сеоском амбијенту, уз квалитетан смештај и квалитетну домаћу кухињу која укључује старе, српске, традиционалне специјалитете.
milogosce seoski turizam smestaj dvoriste milogosce-seoski-turizam-okolina_25 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Уз богату трпезу састављену од јела које су припремале Ваше баке, предивне пределе и потпуни конфор овог домаћинства учиниће Ваш боравак незаборавним.

Аутентичан смештај - Вајат

Идеална опција да проведете породични одмор у аутентичном смештају окружени природом.
milogosce seoski turizam smestaj vajatmilogosce seoski turizam smestaj vajatmilogosce seoski turizam smestaj vajat

Домаћинство Милогошће

Домаћинство Милогошће се налази у селу Мионица на 9 км од Косјерића, на падинама Дивчибара и надморској висини од 670м. Велика пространства борове и брезове шуме прошарана су цветним пропланцима пуним лековитог биља па се ово домаћинство традициално бави пчеларством скоро 100 година. Боравак у природи пружиће Вам могућност за шетње, рекреацију, бављење спортом, могуцност лова, риболова, брање шумских плодова и лековитог биља као и многе друге рекреативно – забавне планинске активности.

Прочитај више
domacinstvo-milogosce-seoski-turizam-smestaj-00

Домаћинство Милогошће располаже са пет трокреветних соба у првој категори које поседују купатила, балконе и бежични интернет. Заједнички простор за госте је сала капацитета 40 особа са кухињом и мокрим чвором.

milogosce-okolina

Када се крене од Косјерића према Ваљеву, са десне стране магистралног пута, на падинама брда Субјел, уским сеоским путем кроз густе шуме, преко планинских потока, стиже се у Мионицу.   Село је удаљено 9 км од Косјерића и налази се на надморској висини од 620м. У Мионици живи 232 становника…

bazen-milogosce

Код нас можете уживати у конфору базена на отвореном

Потребан Вам је одмор у тишини природе? Боравак у нетакнутој природи, на ободима планине Дичибаре, идеалан је за шетње, рекреацију, бављење спортом.
Резервација

Утисци наших гостију

Питамо се стално зашто се време стићи не може? Ко то каже?! Милогошће је место где је све могуће где природа пуцкета и цвркуће е ту вас време чека е ту времеплов шапуће. Екипа РТС-а: Мр Љиљана Васић,асистент Драган Урошевић,сниматељ,сниматељ Хеџи,Славиша петровић,Вукелић Миа

Мр Љиљана Васић, асистент Драган Урошевић, сниматељ, сниматељ Хеџи, Славиша петровић, Вукелић Миа - Екипа РТС-а

Нисмо могли ни да предпоставимо да овако нешто постои!Одушевљени смо љубазношћу и пријемом наших домаћина... О храни и смештају не треба коментарисати, речи би биле исувишне. Желимо им из свег срца да остваре све своје идеје и да само овако наставе. Сигурно ћемо опет доћи.

ОЉА И МИЛОШ Београд