Hotel Beograd

Gradsko Šetalište

Hotel Beograd je jedini hotel pozicioniran na pešačkoj zoni centra grada Čačka. Smeštajni kapacitet hotela raspolaže sa 35 moderno opremljenih soba i apartmana sa elegantnom notom tradicije.

Detaljnije

Hotel Livade

Preljina

Hotel Livade 3* nalazi se u Preljini, kod kružnog toka gde se od Ibarske magistrale put odvaja za Čačak. Izgrađen je 1980. godine i danas je jedan od najpoznatijih ugostiteljlskih objekata u Zapadnoj Srbiji.

Detaljnije

Hotel Kole

Konjevići

Hotel Kole 3* nalazi se u Konjevićima na 3 km od centra Čačka, na magistralnom putu Beograd – Podgorica. Idealno je mesto za odmor u miru i tišini. Raspolaže sa 37 smeštajnih jedinica od kojih su dva Queen i jedan King apartman.

Detaljnije

Restoran Morava

Bulevar Vuka Karadžića

Smeštajni kapacitet restorana Morava nalazi se u Bulevaru Vuka Karadžića u širem centru grada Čačka. Gostima su na raspolaganju 24 smeštajne jedinice i 4 LUX apartmana.

Detaljnije

Restoran Sa Sobama Zdravljak

Banja Gornja Trepča

Zdravljak se nalazi u centru banje Gornja Trepča u neposrednoj blizini izvora lekovite vode i prirodnog lečilišta. Sa obzirom na svoje specifične fzičke i hemijske karakteristike, mineralne vode iz banje mogu da se koriste kao pomoć u rehabilitaciji.

Detaljnije

Kafana Car Lazar

Dr Dragiše Mišovića

Najstarija i najpoznatija kafana u Čačku, osnovana 1883. godine. Na temeljima stare kafane podignuta je nova 1903. godine i izgled koji je tada imala zadržan je do današnjih dana. Danas kafana sa duhom prošlih vremena i stare čačanske čaršije predstavlja tradicionalni kutak u koji Čačani rado svraćaju.

Detaljnije

Restoran Plaža

Jezero Međuvršje

Restoran se nalazi uz jezero Međuvršje, udaljeno 15 km od centra grada Čačka. Ono po čemu se restoran "Plaža" izdvaja je bogata i pre svega pažljivo odabrana selekcija vina koja su u savršenoj harmoniji uparena sa vrlo atraktivnim jelima kako domaće tako i internacionalne kuhinje.

Detaljnije

Caffe Restoran Proleće

Gradski Trg

Caffe restoran Proleće nalazi se u centru grada Čačka preko puta gradskog trga. Objekat je, od davnina, omiljeno mesto za boravak Čačana svih generacija.

Detaljnije

Restoran Lovac

Gradski Bedem

Restoran Lovac je smešten na teritoriji opštine Čačak pored gradske plaže.Kvalitetna usluga, profesionalno i ljubazno osoblje učiniće Vašu svečanost nezaboravnom.

Detaljnije

O nama

Kompanija je osnovana 1946. godine, pretežna delatnost je ugostiteljstvo. Ugostiteljsko turističko preduzeće "Morava" je vodeća ugostiteljska kompanija u regionu zapadne Srbije, koja kvalitetnom ponudom izlazi u susret svojim klijentima nudeći im specifičan i prepoznatljiv proizvod na tržištu.

Detaljnije