Party Service

Ketering tim Party Service-a od 1996. godine uspešno organizuje privatne i poslovne prijeme, koktele, zabave, venčanja i mature, kako u Beogradu, tako i širom Srbije.

Naš uspeh se zasniva na sposobnosti da ponudimo kompletnu ketering uslugu, koja će pospešiti poslovne aktivnosti naših klijenata, bilo da se radi o keteringu za stotine zaposlenih ili je reč o sofisticiranoj poslovnoj večeri za VIP partnere. Odličan kvalitet hrane i besprekorna usluga – od proizvodnje, dostave i posluživanja hrane, do kompletne organizacije prijema – fokus su našeg poslovanja. Višegodišnji trud, iskustvo i vrhunsko znanje rezultiralo je velikim brojem zadovoljnih klijenata, što je najbolji garant da nam sa punim poverenjem prepustite organizaciju celokupnog događaja.

Posedujemo ISO 9001, kao i HACCP standard kvaliteta. Zahvaljujući moderno opremljenoj kuhinji sa pratećim sadržajima, uključujući tri specijalizovana vozila za prevoz hrane, pića, inventara, kao i pet vozila za prevoz osoblja, možete računati na prvoklasan ketering i savršeno oraganizovanu zabavu. Firma Party Service ništa ne prepušta slučaju, te u skladu sa veličinom događaja i zahtevima klijenata angažuje svo potrebno osoblje. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni našom uslugom, zato računamo na vašu preporuku.

Organizacija proslava

Bez obzira na vrstu zabave izlazimo u susret vašim zahtevima kako po pitanju organizacije, tako i po pitanju keteringa. Kada je o organizaciji zabava reč, naša usluga obuhvata:

– Pripremu, aranžiranje i dostavu hrane i pića.
– Serviranje i posluživanje hrane i pića (uključujući profesionalne konobare, uniformisane u skladu sa vrstom zabave).
– Obezbeđivanje posuda, čaša, escajga, itd.
– Aranžiranje prostora (obuhvata cvetne i druge aranžmane).
– Obezbeđivanje tendi, stolova, stolica i dr.






Poslovni prijemi

Ukoliko želite da vaš prijem bude uspešan, bez obzira da li je reč o plasiranju novog proizvoda, motivaciji zaposlenih, organizaciji Vip događaja ili „team building event-a“, važno je da odaberete pouzdanog ketering partnera. Party Service čini mlad, dinamičan, pouzdan tim, koji je do sada organizovao više od 1000 poslovnih prijema, javnih kulturnih događaja, i promocija za mnoge renomirane domaće i strane kompanije, diplomatska predstavništva – ambasade.
U zavisnosti od tipa događaja, da li je u pitanju poslovni ručak, prijem, koktel, promocija proizvoda ili proslava godišnjice preduzeća, potom od broja zvanica, vremena i mesta dešavanja, tu smo da vam damo konkretne predloge menija i organizacije celokupnog događaja.


Privatne zabave

Ukoliko želite da priredite rođendansku žurku, diplomsku zabavu, maskembal, manji porodični skup, ili neki drugi vid proslave, organizaciju prepustite nama. Dovoljno je da nam saopštite vaše želje, broj zvanica, i vredne ruke našeg tima će lako i jednostavno ispuniti vaše želje. Uz odličnu hranu, kreativne aranžmane i besprekornu uslugu Party Service tima, jedino što vam preostaje je sjajan provod.


Vencanja

Kada organizujete venčanje, ključnu ulogu ima izbor vašeg ketering partnera. Mi u Party Service-u verujemo da bez obzira da li organizujete svadbeno veselje za veliki broj zvanica ili malu elegantnu ceremoniju za uži krug prijatelja, svaki detalj ima ulogu da oslika važnost tog dana. Mi znamo koliko je dan venčanja važan za vas i koliko vam je bitno da sve bude savršeno. Zato vam nudimo bogat meni, koji ćemo formirati u skladu sa vašim željama i specijalnim zahtevima. Prepustite nam kompletan ketering servis, i učinićemo sve da dan vašeg venčanja bude nezaboravn i ostane u nežnom sećanju.


Garden party

Ako ste kreativni, i želite da poklonite sebi i prijateljima veselu zabavu pod vedrim nebom, Party Service će izaći u susret, i u skladu sa vašim zahtevima predložiti lokaciju i celokupan aranžman prostora za zabavu. Tende, šatori, stolovi kao i sva ostala oprema, naša su briga. Uživajte u prirodi i radujte se svemu onome zbog čega ste tu.